ontdek je eigen frequentie Filip Lowette

Onze programma's voeden en ontwikkelen je van binnen naar buiten.

Je leert over jezelf, je relatie met anderen en je plek in je werk en de wereld

Je geld én je leven

 

22 - 23 maart 2017

Een spannend en leuk programma van anderhalve dag over je verhouding tot geld. Het geeft handvatten om op een andere manier naar jezelf te kijken. Waar ben je gevoelig voor? Waar sta jij als het gaat over Je geld én je leven ?

 

De keuze van je leven

3 tot 7 april 2017

Als je voor een belangrijke keuze staat in je werk of je privé leven. Als je de balans wil opmaken omdat je merkt dat je vastloopt. Als je ernaar verlangt je leven een wending te geven en meer in harmonie met jezelf wil komen. Wat er in je leeft helder laten worden en volgen wat belangrijk is in je leven

Lees meer

Omgaan met moeilijke mensen

xx april 2017

Niet met elke medewerker, collega, baas of cliënt loopt het contact even goed. Op deze dag verken je van binnenuit verschillende stijlen van mensen. Ook jouw eigen gevoeligheden komen in beeld. Er zijn mensen bij wie jouw stijl net kan botsen, of bij wie je niet weet wat gedaan. Dat vind jij dan moeilijke mensen. 
Je doet nieuwe inzichten op over hoe jij het anders zou kunnen aanpakken. We werken heel ervaringsgericht. Zo kun je zelf van binnenuit voelen wat de ander in jou triggert en wat je anders zou kunnen gaan doen.

Lees meer

(Zelf)vertrouwen

datum te bepalen

Een ervaringsgerichte dag over jouw zelfvertrouwen, je vertrouwen (of wantrouwen) in de ander en je vertrouwen in het leven.

Lees meer

ontdek je eigen frequentie Filip Lowette