Marita Plas

Coaching en therapie

Vera Bosch, 'Compassion'

Ik werk volgens de PRI-methode.

 

De begeleiding of therapie die ik aanbied is volgens PRI-methode (Past Reality Integration), waarin ik opgeleid ben door de grondlegster Ingeborg Bosch. Je bent zowel indivueel als samen met je partner welkom. 

 

Past Reality Integration leert je steeds meer vanuit je hart te leven. Leven vanuit liefde, in verbinding met jezelf, met de ander en met je omgeving. De sleutel daarvoor ligt in onszelf. Binnen in onszelf bevindt zich de bron van liefde en kracht, maar ook van blokkades die ons ervan weerhouden met open hart te leven. Deze blokkades zijn het gevolg van negatieve ervaringen in de eerste levensjaren, wanneer het brein zich razendsnel ontwikkelt en zeer kwetsbaar is.

PRI biedt een concreet model om je emoties beter te begrijpen en praktische en effectieve instrumenten om blokkades in jezelf op te heffen. Deze instrumenten zijn blijvend effectief bij klachten als angst, onzekerheid, depressie, stress, problemen in de relatie en opvoedingsvraagstukken. PRI heeft een gunstig effect op je gevoel van welzijn. Je voelt je ontspannen, energieker, zelfverzekerder en in verbinding. Je zult je leven voluit kunnen gaan leven, vanuit liefde en met een open hart.

 

Wil je graag kennis maken met het PRI-gedachtegoed? Dan vind je op www.PRIonline.nl de boeken en kan je een aantal filmpjes bekijken. Ingeborg Bosch zelf legt daarin uit waar PRI werkelijk over gaat en wat het uiteindelijk doel is van PRI: gaan leven vanuit je hart.

 

Op deze website vind je de namen van therapeuten die door de PRI-organisatie gekwalificeerd zijn en vind je ook mijn naam terug. Je kan er tevens een uitgebreide aanvraag voor therapie indienen. In een persoonlijk gesprek licht ik deze methode graag nader toe.

 

Mijn contactgegevens vindt u hier.